Inici Actualitat L’Institut de Taradell projecta les entrevistes fetes per acostar-se al fet migratori

L’Institut de Taradell projecta les entrevistes fetes per acostar-se al fet migratori

0
COMPARTIR

projecte-perfils-institut-taradell-2016

L’Institut de Taradell ha participat aquest curs en una nova edició del projecte ‘Perfils. Apropament al fet migratori’. Enguany s’ha realitzat conjuntament amb l’Institut de Tona amb la participació de 123 alumnes de 3r d’ESO.

El projecte, que es va iniciar al mes de gener i acabarà aquest mes de maig de 2016, ha constat d’un treball en diversos formats tant dins com fora de les aules. A l’aula s’han fet xerrades, mentre que la part pràctica ha comptat amb converses-entrevistes fetes pels alumnes a persones que han fet un procés migratori i els han explicat la seva experiència.

projecte-perfils-institut-taradell-20162Les entrevistes han estat enregistrades i editades pels mateixos alumnes amb el suport d’una professional per tal de poder-los visualitzar a les aules. El resultat final ha estat recollit en un DVD. A partir d’aquest dissabte i fins el 28 de maig es projectaran a la Biblioteca de Taradell.

Aquest és un projecte educatiu centrat en la interculturalitat i el coneixement de la diversitat cultural impulsat pel Pla de Convivència de la Mancomunitat La Plana i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

Totes les entrevistes i el vídeo resum de totes elles, d’una durada de 10 minuts, es podran visualitzar al canal de YouTube de la Mancomunitat La Plana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments