Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell promou el coneixement d’espais a través de visites guiades

L’Ajuntament de Taradell promou el coneixement d’espais a través de visites guiades

0
COMPARTIR

visites-guiades-espai-ludic-gent-gran

En el marc de la segona edició del “Taradell més a prop”, un total de 25 persones jubilades del municipi han participat a les diverses visites guiades organitzades per l’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana.

La iniciativa va néixer l’any passat des de la regidoria de Serveis Socials amb l’objectiu de donar a conèixer a fons espais del propi municipi. A l’edició anterior s’havia visitat l’Ajuntament, la Fundació Vilademany, Can Costa i Font i l’Espai d’Aigua i Salut . Enguany els espais escollits han estat el dispensari sanitari, el parc lúdic per a gent gran i l’Escola municipal l’Arpa. Les visites, totes elles guiades, s’han portat a terme al llarg de tres dimarts al matí.

Al consultori de salut, que va acollir la primera de les activitats, es van donar a conèixer tots els serveis que es presten, l’organització de l’equip de professionals, el nombre de visites que s’atenen setmanalment (que arriben a les 1.200), com es gestionen les urgències o les activitats comunitàries que s’organitzen, entre altres coses.

visites-guiades-escola-arpaLa segona de les visites va tenir lloc a l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer on la Diputació de Barcelona ha instal·lat el parc lúdic i de salut per a persones grans. En aquesta ocasió, la Dolors Sala va ser l’encarregada d’explicar les potencialitats dels diferents elements que conformen aquesta instal·lació que permeten treballar aspectes de mobilitat i equilibri, per exemple.

La tercera visita va fer-se a l’escola municipal l’Arpa on es van poder visitar les instal·lacions tant de Can Met com de l’edifici del Sindicat, amb les explicacions corresponents de tot allò que s’hi porta terme. Es va poder conèixer a fons el tipus i nombre d’alumnat que utilitza els espais, quins tallers s’hi desenvolupen, amb quins instruments es compta, l’equip de professionals de la fundació, etc.

visites-guiades-dispensari

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments