Inici Actualitat ERC Taradell reclamarà que l’Ajuntament visualitzi i faci accions contra l’homofòbia

ERC Taradell reclamarà que l’Ajuntament visualitzi i faci accions contra l’homofòbia

0
COMPARTIR

erc-contra-homofobia

En el proper ple municipal ERC Taradell presentarà una moció per ser aprovada en la qual proposa que cada 17 de maig Dia mundial contra l’homofòbia i la transfòbia es pengi la bandera LGTB (Lesbianes, gais, transexuals i bisexuals). Alguns municipis ja la van penjar aquest 17 de maig al balcó de l’ajuntament la bandera amb els colors de l’arc de Sant Martí.

La moció també proposa que es pengi el 28 de juny, dia de l’orgull gai, lèsbic, transexual i bisexual per reivindicar la igualtat de drets de les persones LGTB, malgrat que a Catalunya des del 2014 hi ha una llei per a eradicar la discriminació d’aquestes persones. Al mateix temps el document demana la creació d’un grup de treball per fer un seguiment d’accions fetes al poble i difondre la realitat LGTB entre els treballadors municipals, denunciar qualsevol cas de discriminació, lluitar contra l’homofòbia, i conscienciar a nivell esportiu i escolar.

La moció serà debatuda en el proper ple municipal, que tindrà lloc a principis de juny a la sala de plens de l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments