Inici Actualitat Bona afluència de gent a la 5a edició de la Fira Natturapia

Bona afluència de gent a la 5a edició de la Fira Natturapia

0
COMPARTIR

fira-natturapia-2016

Aprofitant el dia assolellat molta gent va aprofitar diumenge per donar una volta per la Fira Natturapia del Mas el Gurr Xic de Taradell. La cinquena edició del certamen de teràpies naturals i trementinaires va reunir un bon nombre de parades amb productes naturals, alimentació biològica, aromateràpia o aspectes relacionats amb la salut i el benestar personal.

fira-natturapia-20163Un dels espais més concorreguts era el de massatges, fisioteràpia, teràpies posturals i reiki, entre d’altres. Durant tot el dia també hi havia activitats puntuals perquè la gent en fes un primer tastet. Així, es va fer ioga, exhibicions de tai txi amb l’Escola Andersen i l’Associació Taijivic o de shin do amb l’Associació Rocky Ryu.

També es feien xerrades durant tot el dia obertes a tothom sobre flors de bach, plantes medicinals i salut xinesa o passejades en cavall a la tarda i tallers de dansa oriental. Al mateix temps hi havia una exposició de fotografies d’orquídies d’Osona i de bolets de primavera, o bonsais.

fira-natturapia-20167

fira-natturapia-20165

fira-natturapia-20166

fira-natturapia-20168

fira-natturapia-20162

fira-natturapia-20164

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments