Inici Actualitat La UD Taradell guanya contra el Pradenc patint i té a prop...

La UD Taradell guanya contra el Pradenc patint i té a prop la permanència

0
COMPARTIR

ud-taradell-pradenc-20162

Tres punts importantíssims els que va aconseguir aquest dissabte la UD Taradell davant del Pradenc. En un partit molt sofert i amb la permanència en joc, els taradellencs van acabar guanyant 2 a 1. La victòria dóna molts números perquè la UD Taradell mantingui la categoria, però no ho té matemàticament a falta de dues jornades. Una victòria o, fins i tot, un empat podrien certificar-ho.

Pel que fa al partit, va estar marcat per la importància dels tres punts. La primera part del Taradell va ser millor que la segona part. En els primers instants bones arribades, sobretot, a pilota aturada dels taradellencs. Ignasi va rematar desviat de cap al minut 9 un llançament de banda mal rebutjat. El Pradenc, però, també creava perill, sobretot en els llançaments de córner. Al minut 28 va arribar el primer gol. Pilota llarga per Ignasi que el porter es va endur per davant en una sortida boja i a destemps. Tala va avançar el Taradell amb l’1 a 0. Però dos minuts després el Pradenc va tenir la millor ocasió en una rematada de cap des de l’àrea petita gràcies a un llançament de banda molt llarg. Nil va intervenir amb molta solvència rebutjant la pilota.

ud-taradell-pradenc-2016A la represa, el Pradenc va ser més insistent. Ja en els primers minuts va tenir més arribades, sense massa perill. L’empat va arribar al minut 56. Una passada a Canó va ser interceptada pel lateral esquerra que va xutar des de la frontal sorprenent a Nil. Aquí van arribar els minuts de nervis del Taradell.

No va ser fins al minut 66 quan els taradellencs van crear perill. Nil Espuña va xutar des de la frontal i va obligar a una bona aturada del porter visitant. Tot seguit, en una pilota llarga on es va reclamar fora de joc el Pradenc va estar a punt de marcar, però el davanter va acabar fent-se un embolic i xutant a fora quan ja no tenia angle.

El gol de la victòria va arribar al minut 78. Passada de Plade pel desmarrcatge de Canó que va controlar, es va girar i superant la sortida del porter va marcar a porteria buida. A partir d’aquí molts nervis i els minuts van anar passant molt a poc a poc, davant un Pradenc que ho va posar difícil fins al xiulet final.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments