Inici Actualitat L’equip femení de pàdel del Club Parc d’Esports puja a Tercera divisió...

L’equip femení de pàdel del Club Parc d’Esports puja a Tercera divisió del comarcal

0
COMPARTIR

padel-taradell-femeni-campio-2016

L’equip femení de pàdel del Club Parc d’Esports (Pàdel Taradell A) ha pujat aquest dissabte al migdia de categoria després de quedar campió de Quarta divisió comarcal (Grup D). L’equip taradellenc havia de guanyar l’últim partit per obtenir el títol i l’ascens, ja que el segon classificat l’Abadessenc estava a un sol punt. I ho ha fet aquest dissabte al migdia amb una gran superioritat contra el Club Tennis Torelló D.

La parell formada per Laia Molist i Anna Miquel ha guanyat el seu partit per un doble 6 a 1. Mentre que l’altra parella taradellenca, formada per Marta Carbó i Núria Pou, ho ha fet amb la contundència d’un doble 6 a 0.

En 14 jornades el Pàdel Taradell ha sumat 12 victòries i només ha cedit dos empats, sense perdre cap partit. Ha guanyat 26 punts (sets) i només n’ha perdut 2.

La plantilla està formada per quinze jugadores, que han anat combinant la seva participació durant el campionat: Marta Barfull, Marta Bayés, Montse Bosch, Marta Camps, Marta Carbó, Natàlia Cuenca, Marta Jutglar, Sílvia Masramon, Anna Miquel, Laia Molist, Irene Morató, Núria Pladevall, Mar Pou, Núria Pou i Judit Sala.

El campionat comarcal compta amb un total de cinc categories de la A a la E. Després d’aquest èxit, ja s’està pensant en la possibilitat de constituir un segon equip femení de pàdel a Taradell.

padel-taradell-femeni-campio-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments