Inici Actualitat 20 persones gaudeixen del maridatge de xocolata i vi a Mas Gasala

20 persones gaudeixen del maridatge de xocolata i vi a Mas Gasala

0
COMPARTIR

maridatge-xocolata-vi-2016

La segona edició del maridatge de xocolata amb vins, organitzat per Mas Gasala, el Xocolater de Taradell i Taradell.com, va reunir aquest dijous al vespre 20 comensals. Durant les prop de dues hores del tast, els participants van poder degustar sis tipus de xocolata acompanyats de diferents tipus de vi. Tots ells van marxar molt contents de l’experiència.

maridatge-xocolata-vi-20162La rebuda, quan els participants van poder visitari recórrer els espais de la casa de turisme rural Mas Gasala, va comptar amb unes petites boletes de xocolata fetes amb oli i sal. Un cop a taula hi havia quatre xocolates a degustar amb les explicacions del Xocolater de Taradell, Raúl Cegarra, i enguany els vins de Fruvic.

La primera xocolata va ser Alto del Sol, peruana i amb un 65% de cacau, que es va maridar amb un vermut. Tot seguit, i amb explicacions carregades d’anècdotes divertides, el Xocolater els va presentar una xocolata de Mèxic “on va sorgir el cacau”, combinada amb una Mistela negra de Gandesa molt dolça.

maridatge-xocolata-vi-20163La tercera degustació va consistir en una xocolata de Cuba amb 70% de cacau. Per acompanyar-la es va triar un vi blanc (Parés Baltà del Penedès) afruitat, aromàtic i amb un final sec. La quarta xocolata va ser de Tanzània (75% de cacau) “potent i aspre”, segons Raül Cegarra. Es va combinar amb un altre vi blanc, però molt més dolç (El vi del vent de l’Alt Camp).

La cirereta al pastís va ser un postres que constava d’una tira de cremós amb una base formada per una placa de xocolata potenciada amb pasta de cacau (90%) junt amb mousse de Caligo, galeta i maduixa. Juntament amb un cava rosat (Glaç Maria Casanovas) va acabar fent les delícies dels participants.

Aquest era el primer maridatge dels dos previstos. Dijous vinent 19 de maig es farà un tast de xocolata amb cerveses artesanes. Encara hi ha algunes places disponibles. Les inscripcions es poden fer al Xocolater de  Taradell. A continuació us mostrem algunes imatges del maridatge de xocolata amb vi.

[shashin type=”albumphotos” id=”101″ size=”small” crop=”y” columns=”max” caption=”y” order=”date” position=”center”]

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments