Inici Actualitat Canya que no és Conya estrenarà el ‘Cyrano de Bergerac’ el 20...

Canya que no és Conya estrenarà el ‘Cyrano de Bergerac’ el 20 de maig

0
COMPARTIR

cartell-cyrano-bergerac2

L’Associació Teatral Canya que no és Conya de Taradell estrenarà el proper 20 de maig al Centre Cultural Costa i Font el clàssic teatral, el Cyrano de Bergerac. Després de dos musicals (‘El Foc de la misèria’ i ‘Set de venjança’), la companyia taradellenca canvia de registre i proposa una comèdia emblemàtica del teatre popular francès.

Les representacions de l’obra, que compta amb una quinzena d’actors, seran els dies 20, 21 i 28 de maig a les 21:30h i el 29 de maig a les 17:30h. Les entrades ja es poden encarregar trucant per telèfon al 664.60.80.99 (10 euros anticipada / 12 euros taquilla).

L’obra d’Edmond Rostand està dirigida per Jordi Colom i Anna Maria Tuneu i amb Santi Estragués com a protagonista.

El Cyrano de Bergerac està ambientat a mitjans del segle XVII i explica la història d’un home, Cyrano, acomplexat tristament pel seu nas descomunal. El protagonista, brau guerrer, s’enamora perdudament de Rosaura, a qui no s’atreveix a declarar els seus sentiments. A partir d’aquí, la trama desenvolupa temes al voltant de l’amor, l’engany, la mort i la vida, acompanyada d’escenes d’humor i personatges pintorescos.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments