Inici Actualitat Diumenge tindrà lloc la 5a edició de la Fira Natturapia

Diumenge tindrà lloc la 5a edició de la Fira Natturapia

0
COMPARTIR

fira-natturapia-2015

El Mas el Gurri Xic de Taradell acollirà diumenge la 5a edició de la Fira Natturapia, de teràpies naturals i trementinaires. Durant tot el dia hi haurà una àmplia varietat d’activitats, complementades amb parades i terapeutes.

L’obertura tindrà lloc a les 9 del matí fins a les vuit del vespre. Està previst que hi hagi sessions de ioga, demostració de teràpies amb animals, exhibicions de tai txi i de shin-do, passejades en cavall per als més petits i tallers de dansa oriental i de la Polinèsia. També hi haurà xerrades sobre flors de bach, plantes medicinals i salut xinesa. Durant la fira també es podrà visitar el bosc de fades i follets i el jardí de flors de bach, i una exposiició de bolets de primavera, bonsais i orquídies d’Osona.

La informació amb horaris de la fira la podeu trobar aquí.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments