Inici Actualitat La pluja desllueix la 8a Festa del Civisme de Taradell

La pluja desllueix la 8a Festa del Civisme de Taradell

0
COMPARTIR


festa-civisme-20162

La pluja finalment no va impedir que es pogués celebrar la 8a edició de de la Festa del Civisme. L’Ajuntament de Taradell, amb la col·laboració del Programa de Convivència de la Mancomunitat La Plana, va celebrar la festa del civisme el passat dissabte 7 de maig al Puntal de Taradell.

Durant tot el matí es van realitzar diverses activitats amb l’objectiu de fomentar actituds cíviques i responsables entorn els d’animals de companyia, la recollida de les deixalles i el respecte als espais comunitaris.

Per començar la jornada, es va fer la ja tradicional xocolatada i a continuació es varen obrir les inscripcions per participar al concurs de dibuix per a nenes i nens de 2 a 13 anys. Més tard es van obrir les inscripcions del concurs de mascotes, ja que finalment set mascotes van assistir a la festa malgrat la pluja. Enguany, els propietaris d’algunes de les mascotes, van poder demostrar els talents i habilitats dels seus animals de companyia.

Al concurs de dibuix hi van participar 28 nens i nenes reflectint en els deus dibuixos bons hàbits entorn el civisme: des de portar lligada la mascota, reciclar com cal, ajudar als altres, etc. Membres de l’escola municipal l’Arpa van avaluar cadascun dels dibuixos per triar tres finalistes per a cadascuna de les tres categories d’edat i també el dibuix guanyador que serà la imatge del cartell de la propera edició de la festa.

festa-civisme-2016En l’exhibició de les de mascotes acompanyades dels seus propietaris hi van ser unes 55 persones qui van participar a la votació popular de les mascotes en les tres categories: el més eixerit/da, el més elegant i la nova categoria d’aquest any, el més taradellenc/a. A causa dels problemes que va generar la pluja, enguany no es va poder escenificar l’obra de teatre que preparen cada any els nens i nenes del Centre Obert el Puntal de Taradell.

Finalment, van lliurar-se els premis dels dos concursos amb la presència de la regidora d’Ensenyament, Dolors Martí, la regidora de Benestar social i Salut pública, Araceli Garcia, el regidor de Joventut, Toni Morcillo, i el regidor de Medi ambient, Jordi Baucells. Tota la festa va ser presentada pel grup de teatre Canya que no és Conya de Taradell i es va comptar amb la col·laboració del Centre Obert de Taradell, Inti Veterinaris, l’Escola Municipal l’Arpa i Protecció Civil de Taradell.

Els guanyadors varen ser:

Concurs dibuix

Categoria de 2 a 5 anys

1r. Xènia Bautista (5 anys)

2n. Arlet Xifré (4 anys)

3r. Aniol Huguet (4 anys)

Categoria de 6 a 8 anys

1r Lia Xifré (8 anys)

2n Mohamed Isaoui (8 anys)

3r. Salam Akodad

Categoria de 9 a 13 anys

1r. Mireia Montaña (13 anys)

2n. Paula Jiménez (10 anys)

3r. Guillem Costa (9 anys)

Dibuix guanyador: Natàlia Tamaro (6 anys)

Concurs mascotes

Categoria de Més Taradellenc

Rumba de Guillem Sala

Categoria de Més eixerit

1r. Tosha de Natalia Wisnevska

2n. Txuc de Quim Muntal

3r. Naya de Ramon Calveras

Categoria de Més elegant

1r. Trufa d’Elisabet Chacón

2n. Nina d’Ivet Nogué

3r. Nara de Txell Verdagueri i Xevi Huget

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments