Inici Actualitat Albert Pujol s’endú la 3a Marató de Montserrat amb suspens

Albert Pujol s’endú la 3a Marató de Montserrat amb suspens

0
COMPARTIR

albert-pujol-marato-montserrat-2016

Triomf del taradellenc Albert Pujol a la Marató Collbató-Montserrat d’aquest diumenge. Tot i que no va ser una cursa fàcil, ja que unes indicacions errònies de la direcció van fer-li perdre temps quan anava primer. Malgrat això, quan va tornar al recorregut oficial es va trobar que el segon i tercer classificat l’havien superat. A partir de llavors va fer la resta de traçat amb el segon classificat (Pol Rodríguez), que a la línia de meta no li va disputar la victòria, conscient del contratemps que havia patit.

La prova també va ser més dura per la pluja constant que va caure i punts de boira durant els 42,2 quilòmetres de recorregut. Albert Pujol va haver de superar un desnivell acumulat de més de 5.000 metres des de Collbató i pel Parc natural de Montserrat.

Albert Pujol ha encapçalat la prova des de l’inici i ha acabat fent un temps de 4 hores 1 minut i 29 segons.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments