Inici Actualitat Empat de la UD Taradell al camp del Seva que no aclareix...

Empat de la UD Taradell al camp del Seva que no aclareix res

0
COMPARTIR

ud-taradell-seva-20152La UD Taradell va aconseguir un empat aquest diumenge a la tarda al camp del Seva. Els taradellencs van igualar a un, un resultat que fa que continuïn patint per aconseguir la permanència, tot i jugar amb un rival directe.

El partit es va viure amb molts nervis per part dels dos equips, conscients de la importància dels tres punts. Per això, hi va haver moltes imprecissions i poques ocasions de gol per part dels dos equips. La primera meitat va acabar sense gols.

A la segona hi va haver més moviment. Una de les jugades clau va ser l’expulsió d’Albert Muntal al minut 60. El Taradell amb inferioritat durant mitja hora va haver de defensar-se i sortir al contraatac. Així Canó al minut 72 aconseguia el 0 a 1. Però l’alegria taradellenca va durar poc, ja que tres m inuts més tard el Seva feia l’empat a 1. Amb aquest resultat ja no hi va haver més moviment. El Taradell suma un punt més, però haurà d’apretar de valent en les tres jornades que resten per evitar el descens.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments