Inici Actualitat Empat entre el CP Taradell i el CP Congrés

Empat entre el CP Taradell i el CP Congrés

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2015

En un partit sense res en joc el Club Patí Taradell va empatar a 3 contra el CP Congrés aquest dissabte al pavelló del Pujoló. Els taradellencs ocupen la quarta posició en solitari, sense opcions de poder atrapar els tres primers classificats.

Els visitants es van avançar al minut 4 i a l’equadors del primer temps van fer el 0 a 2. Tot i això, a falta de dos minuts pel descans Marc Soler va aprofitar un penal per escurçar diferències. A la represa, va arribar la reacció del CP Taradell que va capgirar el marcador en un muinut. De nou, Marc Soler amb dos gols als minuts 34 i 35 va fer el 3 a 2.

Però la insistència visitant va tenir la seva recompensa al minut 42 amb l’empat a 3 definitiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments