Inici Actualitat 17 joves taradellencs mostren les seves creacions a la 3a exposció jove...

17 joves taradellencs mostren les seves creacions a la 3a exposció jove d’artistes locals

0
COMPARTIR

expo-artistes-joves-20166

Fins el 23 de maig es pot veure al vestíbul del Centre cultural Costa i Font una exposició amb obres de joves artistes de Taradell. Aquest divendres es va fer la inauguració de la mostra, que compleix la tercera edició.

expo-artistes-joves-20165La majoria dels que exposen són alumnes de l’escola municipal L’Arpa. De fet, la iniciativa fa tres anys va sorgir de l’escola a partir de converses amb la llavors regidora de Cultura, Lluïsa Sañé. Aquest any també s’hi han implicat en l’organització la regidoria de Joventut i el Centre de dinamització juvenil El Puntal.

Durant la inauguració divendres es va comptar amb la col·laboració de l’Escola de Música de Taradell. Una sèrie d’alumnes de guitarra van interpretar algunes peces en directe.

Els joves artistes que exposen són: Albert Adam, Laura Brullet, Fèlix Villabon, Xavier Tuneu, Osama Boutasgont, Kàtia Llabata, Sílvia Vicente, Ilyas El Maimouni, Bruna Arumí, Violeta Pico, Marc Robles, Eva Vilches, Bernat Cedó, Mireia López, Marc Serra, Mireia Planas i Nora Barba.

expo-artistes-joves-20164

expo-artistes-joves-2016

expo-artistes-joves-20167

expo-artistes-joves-20163

expo-artistes-joves-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments