Inici Actualitat Dissabte Taradell celebra la 8a edició de la Festa del Civisme

Dissabte Taradell celebra la 8a edició de la Festa del Civisme

0
COMPARTIR

festa-civisme-20157

Ja s’ha convertit en un clàssic a començaments de cada mes de maig. La Festa del Civisme, organitzada per l’Ajuntament de Taradell i El Puntal, tindrà lloc aquest dissabte al bosc del Pujoló. La iniciativa pretén promocionar els valors cívics i conscienciar de la importància d’actituds responsables, ja sigui amb els animals de companyia com en accions del dia a dia.

La Festa començarà a 2/4 de 10 del matí amb una xocolatada per a tots els participants. Durant tot el matí, es tornarà a fer un concurs de dibuix ràpid entre els nens i nenes i a 2/4 d’11 s’iniciarà el concurs de mascotes que, de nou, premiarà la més eixerida, més elegant i més taradellenca.

Com a novetat, tot seguit, hi haurà una demostració de talents de mascotes i es tancarà a les 12 amb una representació teatral a càrrec dels nens i nenes del Centre Obert El Puntal i el lliurament de premis. La Festa compta amb la col·laboració de Canya que no és Conya, Inti Veterinaris i Protecció Civil de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments