Inici Actualitat Proposem dos maridatges de xocolata amb vins i cerveses artesanals

Proposem dos maridatges de xocolata amb vins i cerveses artesanals

0
COMPARTIR

Imprimir

Després de l’èxit del primer maridatge entre xocolata i vins que vam organitzar el 2013, aquest mes de maig Taradell.com amplia l’oferta. Gràcies a la col·laboració del Xocolater de Taradell, Mas Gasala, Ca l’Albeert i Fruvic, els propers 12 i 19 de maig es realitzaran dos maridatges amb la mateixa filosofia.

L’objectiu és oferir una activitat intersetmanal (dijous) i exclusiva, ja que només serà per 20 comensals cada dia. Per això, es demana que els qui ja van poder participar en l’activitat 2013 no repeteixin, per deixar places a altra gent.

El 12 de maig tindrà lloc el maridatge de xocolata amb vins a càrrec del Xocolater i Fruvic. Mentre que el 19 de maig es realitzarà el maridatge de xocolata amb cerveses artesanals a càrrec del Xocolater i Ca l’Albeert. Tots els maridatges tindran lloc a Mas Gasala, una casa de turisme rural de Taradell del segle XI i rehabilitada recentment. S’iniciaran a les 8 del vespre amb una primera recepció, i a continuació cap a 2/4 de 9 s’iniciarà el maridatge.

Les inscripcions es poden realitzara partir d’aquest dimarts al Xocolater de Taradell i són limitadíssimes. El preu és molt simbòlic (10 euros).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments