Inici Actualitat El CP Taradell s’acomiada de l’ascens en perdre clarament amb l’Alpicat

El CP Taradell s’acomiada de l’ascens en perdre clarament amb l’Alpicat

0
COMPARTIR

cp-taradell-2015-16Derrota clara del Club Patí Taradell aquest cap de setmana a la pista del líder, l’Alpicat. Els de Pep Rifà van caure per 4 a 0, en un partit que ja va començar molt malament. Només iniciar-se el matx i en pocs segons els locals ja es van avançar amb l’1 a 0.

Això va fer que els taradellencs anessin a remolc tot el partit. Durant la primera meitat el joc es va igualar, però a falta de cinc minuts pel descans l’Alpicat va aconseguir el 2 a 0, resultat amb el qual es va arribar a la mitja part.

A la segona part no hi va haver  moviment fins als 10 minuts, que va caure el 3 a 0. Els locals van estar molt segurs en defensa i no van concedir cap gol. A 10 minuts pel final va arribar la sentència amb el definitiu 4 a 0. Amb la derrota el CP Taradell manté la quarta posició, però a 12 punts del líder i només resten tres jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments