Inici Actualitat Aquesta és la butlleta de la xocolata Llepadits guanyadora amb un viatge...

Aquesta és la butlleta de la xocolata Llepadits guanyadora amb un viatge a París

0
COMPARTIR

butlleta-premiada-llepadits-xocolater

Amb un espectacle familiar es va fer públic aquest divendres la butlleta premiada de la xocolata Llepadits, que el Xocolater de Taradell va realitzar per commemorar el centenari del naixement de l’escriptor Roald Dahl, autor de ‘Charlie i la fàbrica de xocolata‘. El sorteig s’havia fet davant de notari i es va donar a conèixer a la biblioteca Antoni Pladevall i Font.

El número premiat és el 1.120. Per tant, d’entre les 5.000 rajoles que es van vendre, la que té un tiquet daurat amb aquest número gaudirà d’un viatge a París per a dues persones. Allà visitaran una autència fàbrica de xocolata i gaudiran d’un àpat en un restaurant de renom.

guanyadora llepaditsAquest dissabte ja ha sortit la guanyadora. Es tracta d’una noia de Sant Cugat del Vallès, Anna Fabre, que va aconseguir la rajola que portava la butlleta guanyadora a través d’una companya de feina, la Judit Simó de Taradell. Aquest dissabte ja s’han fet la foto amb el Xocolater i se li ha fet entrega del premi.

L’espectacle d’aquest divendres va anar a càrrec de la rondallaire Jordina Biosca. Sota el títol ‘Les bruixes de Roald Dahl’ es va centrar en descobrir tructs i gestos que fan les bruixes.

espectacle-roald-dalh

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments