Inici Actualitat La UD Taradell esgarrapa un empat del camp del Tona B

La UD Taradell esgarrapa un empat del camp del Tona B

0
COMPARTIR

ud-taradell---tonab-2016

Punt insuficient, però productiu del Tercera Catalana de la UD Taradell aquest dissabte a la tarda contra el Tona B. Els taradellencs van empatar a 2 i sumen un punt més de cara al seu objectiu de permanència.

L’empat és valuós pel fet que no permet sumar a un rival pel descens, però una victòria hauria estat un pas de gegant. El partit va començar amb un lleuger domini tonenc, que va gaudir de les millors ocasions en el primer tram. Primer amb un claríssima ocasió que no van saber aprofitar i, més tard, amb un xut al travesser. Tot i això, el Taradell es va avançar per mitjà de Jordi Pladevall Puigdesens després d’aprofitar un embolic dins l’àrea.

A la represa, canvi obligat del Taradell. Nil amb molèsties va ser substituït a la porteria per Joel. I just dos minuts després el Tona empatava en un córner. Als 20 minuts va arribar la remuntada local, aprofitant una falta indirecta dins l’àrea.

Amb el marcador en contra el Taradell va apretar per buscar l’empat. I el va aconseguir a un quart d’hora pel final quan Font va rematar de cap a gol una centrada. Abans d’acabar Pladevall, de nou, va estar a punt de marcar en un xut que va sortir molt ajustat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments