Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell torna a ser guardonat per la transparència de la...

L’Ajuntament de Taradell torna a ser guardonat per la transparència de la web

0
COMPARTIR

segell-infoparticipa-taradell-2016

Per segona edició consecutiva l’Ajuntament de Taradell ha estat guardonat amb el Segell Infoparticipa, que valora la qualitat i transparència de la comunicació de les administracions locals durant el 2015. En aquesta tercera edició s’han reconegut 61 municipis amb el Segell i sis més amb mencions. Taradell ha obtingut un 92% de valoració (en la 2a edició va obtenir un 98%).

L’entrega de guardons es va fer aquest dimecres a la tarda en el marc d’una jornada sobre transparència, al Born Centre Cultural de Barcelona. L’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, va ser l’encarregat de recollir el reconeixement. D’Osona només han obtingut guardó, a banda de Taradell, Calldetenes (92%), Collsuspina (88%, tot i que ara és de la comarca del Moianès), Les Masies de Voltregà (100%), Manlleu (100%), Prats de Lluçanès (92%), Sant Hipòlit de Voltregà (100%), Tavèrnoles (100%) i Vic (100%).

Els guardons Infoparticipa valoren 52 indicadors per fomentar la transparència i la qualitat de la informació que donen les administracions locals. Estan organitzats pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB.

Fins ara, a Catalunya s’han celebrat 2 edicions corresponents als anys 2013 i 2014. En aquesta 3a edició es van incorporar més indicadors per tal de complir amb la Llei de Transparència.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments