Inici Actualitat Un cinefòrum tanca el curs d’activació i potenciació energètica dels xacres

Un cinefòrum tanca el curs d’activació i potenciació energètica dels xacres

0
COMPARTIR

Taller-activació-xacres_Taradell-20162

Després d’onze sessions, el passat 30 de març va finalitzar el Curs d’activació i potenciació dels xacres, emmarcat dins el cicle de xerrades i tallers per a dones a Taradell. Hi han participat 12 dones d’edats ben diverses que, durant el taller, han pogut aprendre a localitzar cada un dels centres energètics del cos, conèixer les seves funcions, quin tipus d’energia emanen aquests centres, quins són els òrgans vitals que tenen associats, perquè a vegades es bloquegen i com potenciar-los i mantenir-los en equilibri.

Per concloure el curs el grup es va tornar a trobar, el 15 d’abril al Centre Cultural Costa i Font a les 8 del vespre, per a fer un cinefòrum amb la pel·lícula Juan Salvador Gaviota del director Jonathan Livingston Seagull i del 1973, basada en la popular novel·la de Richard D. Bach.

Taller-activació-xacres_Taradell-2016

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments