Inici Actualitat Activitats matinals aquest any a Taradell per la diada de Sant Jordi

Activitats matinals aquest any a Taradell per la diada de Sant Jordi

0
COMPARTIR

sant-jordi-2015El fet que aquest any la diada de Sant Jordi se celebri en un dissabte, farà que les activitats es passin al matí. Així es començarà de bon matí (9:45h) amb un esmorzar popular a la davant de l’Església a base de coca i xocolata.

L’Ajuntament de Taradell, amb la col·laboració de diverses entitats i escoles, ha programat actes durant tot el matí. Els més menuts tindran molt per gaudir, però també els més grans. La part infantil es complementarà amb una cercavila amb els gegants de Taradell i el drac de l’Escola l’Arpa, estrenat l’any passat. La rua arribarà fins a la Plaça de les Eres on es farà un espectacle infantil a càrrec de Xarop de Canya.

Llibres i actes literaris

A banda de les diverses parades de roses i llibres que hi haurà repartides pel poble, un any més ERC Taradell muntarà el mercat d’intercanvi de llibres al davant de l’Església. Deixant un llibre, la gent se’n podrà endur un altre.

A 3/4 de 12 del matí també hi haurà un acte literari a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font. Es presentarà el llibre ‘Nou vint-i-u. Taradell història, imatge i memòria’. Es tracta d’una publicació coordinada per Salvador Solagran amb la col·laboració de diferents taradellencs i que sorgeix a partir dels ingressos obtinguts amb el llibre ‘Els carrers de Taradell’ que va editar fa uns anys. La voluntat és que tingui continuïtat en el temps i englobi petits estudis i articles d’interès taradellenc.

Un dia abans, el divendres, a les 8 del vespre es presentarà la col·lecció de llibres ‘Caminant per Catalunya’ de Xevi Blancafort.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments