Inici Actualitat Un grup taradellenc passa a la final de l’edició 2016 del Raid...

Un grup taradellenc passa a la final de l’edició 2016 del Raid dels Ausetans

0
COMPARTIR

guanyadors-raid-ausetans-2016

El Repokers team disputarà la final comarcal del Raid dels Ausetans. L’equip format per taradellencs ha guanyat la fase local, que es disputava diumenge a Seva juntament amb equips dels municipis que conformen la Mancomunitat La Plana.

Els taradellencs han guanyat la categoria que integra joves d’entre els 13 i els 17 anys. La competició consisteix en un circuit d’aventura on els participants han de superar diverses proves. La final es disputarà el 7 i 8 de maig a Les Comes de l’Esquirol. El premi és un cap de setmana en una capital europea. En la prova d’aquest diumenge hi havia dos grups més de Taradell: el 2002 i els Pop Corn.

participants-raid-ausetans-2016

COMPARTIR

Deixa un comentari

avatar
  Subscriu-te  
Notifica