Inici Actualitat Dos podis taradellencs a Folgueroles a la Copa Osona de trial en...

Dos podis taradellencs a Folgueroles a la Copa Osona de trial en bicicleta

0
COMPARTIR

jordi-povedano-folgueroles-20162

Jordi Araque en elit i Jordi Povedano en alevins van obtenir podi aquest diumenge en la quarta prova de la Copa Osona de trial, que es va celebrar a Folgueroles.

jordi-povedano-folgueroles-2016Jordi Povedano va ser segon en categoria aleví i amb aquest resultat es situa en primera posició a la classificació general, a falta de tan sols una prova. Mentrestant, Jordi Araque va ser tercer en la categoria elit, mateixa posició que ocupa a la general.

També cal destacar la participació d’altres taradellenc. En infantils Jordi Tulleuda va ser vuitè (9è a la general), Marc Codina va ser 16è (8è a la general) i Guillem Tulleuda 17è en categoria principiant (18è a la general), i Arnau Picañol 25è en benjamí (a la general 27è). Finalment, en Open blanc Marc Serra va obtenir el vuitè lloc (10è a la general).

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments