Inici Actualitat Carles Quílez presenta el llibre ‘Sigue la mala vida’ amb bombons del...

Carles Quílez presenta el llibre ‘Sigue la mala vida’ amb bombons del Xocolater de Taradell

0
COMPARTIR

presentacio-llibre-carles-quilez-20162

La Capella de Santa Llúcia va acollir dissabte a la tarda un acte literari. L’escriptor Carles Quílez va presentar el seu últim llibre ‘Sigue la mala vida‘ de la mà del Xocolater de Taradell, Raül Cegarra. El fet que el Xocolater confessés en un programa de ràdio que ‘Atracadores‘ també de Quílez fos el seu llibre de capçalera va propiciar la trobada entre els dos professionals.

Per a l’ocasió, va preparar tres bombons inspirats en tres personatges dels llibres de Quílez. I és que el periodista, autor de nou llibres, s’ha especialitzat en relats periodístics de delinqüents, jutges, advocats que ha conegut de primera mà. ‘Sigue la mala vida’ és la trilogia que completa les anteriors obres ‘Atracadores‘ i ‘Mala vida‘. Segons el propi Quílez “allò que m’ha impressionat o emocionat per bo o per dolent, intento traslladar-ho al lector”. També va insistir que són històries verídiques “amb valors i conceptes de la vida diferents als nostres”.

presentacio-llibre-carles-quilez-2016Raül Cegarra va confessar que no llegeix massa llibres, però ‘Atracadores‘ “va ser el primer que he pogut acabar a la vida. Em va atrapar perquè són històries reals”. Els assistents a la presentació van poder degustar tres bombons i un vi del Matarranya. Entre els bombons, un inspirat en el jutge Pasqual Estivill “fet amb vi ranci i amb una pols per donar un aspecte de coure perquè és un jutge que dóna la sensació de metàl·lic”.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments