Inici Actualitat L’àrbitre no dóna un gol que hauria suposat el triomf de la...

L’àrbitre no dóna un gol que hauria suposat el triomf de la UD Taradell contra l’OAR Vic

0
COMPARTIR

ud-taradell-oar-vic-2016

Al minut 82 l’àrbitre no ho donat per bo un dels considerats gols fantasma a favor de la UD Taradell. Desplaçament llarg que controla Canó superant la sortida del porter. La pilota, però, li queda entre les cames mentre dos defenses a la desesperada es situen a la línia de gol. Finalment treu el xut que rebota al pit d’un defensa i la bola es passeja per dins la línia de gol abans que l’altre defensa la rebutgi. Però l’àrbitre deixa que la jugada continuï i no dóna el gol.

Aquesta decisió ha acabat sent determinant i ha fet enfadar molt als aficionats taradellencs. Els més propers a l’àrea vigatana també han vist com clarament la pilota superava la línia de gol.

ud-taradell-oar-vic-20162I és que el Taradell al final ha acabat empatant a zero contra un bon OAR Vic. Al primer temps, domini vigatà que ha disposat de les millors ocasions. En els primers minuts un xut engaltat des del segon pal ha fet intervenir Nil enviant la pilota a córner. A partir d’aquí el joc s’ha igualat més, però l’OAR donava més sensació de perill. Al 37 un xut de falta escairat ha obligat a intervenir, de nou, a Nil. Pocs minuts abans del descans, el Taradell ha despertat després d’unes imprecissions dels vigatans en defensa. A l’últim minut una rematada de cap de l’OAR ha posat l’ai al cor als locals.

A la represa, els vigatans amb el vent a favor han tingut les primeres ocasions. Primer en un embolic dins l’àrea i després en una passada llarga per l’esquerra que ha acabat amb un xut alt i desviat. El Taradell ha aparegut, sobretot, en els últims 20 minuts. Donaire ha avisat amb un xut al lateral de la xarxa.

I al 72 en una bona combinació Plade ha xutat desviat des la frontal després de relliscar. La jugada clau ha arribat al minut 82. Però és que un minut després una centrada de Canó per l’esquerra no l’ha blocat el porter vigatà i Donaire a tres metres ha xutat a gol, però el porter ha tret una cama per rebutjar la pilota. La crispació encara ha estat més alta, ja que l’àrbitre ni tan sols ha donat córner.

Al final repartiment de punts. El Taradell suma un punt més de cara a assolir la permanència a falta de dis jornades.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments