Inici Actualitat Els alumnes de Taradell viatgen amb la poesia

Els alumnes de Taradell viatgen amb la poesia

0
COMPARTIR

cloenda-tallers-poesia-20165

Un espectacle basat en diferents maneres de viatjar va tancar aquest divendres a la tarda els tallers de poesia, que han realitzat els alumnes de 5è i 6è de Primària de les tres escoles de Taradell. La sala gran del Centre cultural Costa i Font es va omplir de familiars per veure la posada en escena.

cloenda-tallers-poesia-20162Els alumnes van intrepretar i recitar poemes de Miquel Martí i Pol, Joan Brossa, Miquel Oliver o Gabriel García Márquez, entre d’altres. Sobre l’escenari de can Costa van escenificar viatges espacials, viatges vacacionals i viatges migratoris.

La iniciativa compleix la onzena edició i està organitzada per la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, amb la col·laboració del Centre de Recursos Pedagògics d’Osona. Els alumnes no només s’apropen a la poesia, sinó que també aprenen a parlar en públic. Els tallers de poesia s’han realitzat entre els mesos de gener i abril amb professionals del món del teatre.

cloenda-tallers-poesia-20164

cloenda-tallers-poesia-2016

cloenda-tallers-poesia-20163

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments