Inici Actualitat La UD Taradell soluciona el partit ajornat amb dos gols més al...

La UD Taradell soluciona el partit ajornat amb dos gols més al Torelló

0

udtaradell-torello-ajornat-2016

La UD Taradell va certificar la victòria del partit contra el Torelló, que havia estat ajornat quan el marcador registrava un 2 a 0 pels locals al minut 32.

Aquest dijous a la nit es van jugar els minuts que restaven. Només reiniciar-se el partit, el Taradell va fer el 3 a 0 gràcies a Carrillo. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la segona meitat el Taradell, ben posicionat, no va passar angúnies i va buscar el contraatac. Així cap a la part final Canó va fer el 4 a 0 definitiu.

Va ser un partit estrany, ja que el fet de jugar-se 58 minuts va fer que el plantejament dels dos equips fos diferent al d’un partit normal.

Amb aquests tres punts el Taradell agafa aire i s’alllunya una mica dels llocs de descens. Aquest dissabte a les 16h rep la visita de l’OAR Vic.