Inici Actualitat Sense indicis del desaparegut la recerca es torna a fer aquest divendres...

Sense indicis del desaparegut la recerca es torna a fer aquest divendres al matí

0
COMPARTIR
Foto: ACN

Les tasques de recerca de Pere Cabanas, taradellenc desaparegut des de dilluns al matí, no han donat cap mena de resultat fins ara. Malgrat la presència de molts voluntaris que aquest dijous van pentinar els voltants de Taradell, no s’ha trobat cap indici.

Tot i això, la recerca es torna a fer aquest divendres, almenys durant el matí. Les tasques s’han ampliat als municipis de Tona i Santa Eugènia de Berga. Des de les nou del matí s’ha reprès la recerca amb la participació, de nou, de voluntaris. Entre dijous i divendres unes 400 persones han participat en el dispositiu coordinat per l’Ajuntament, Bombers, Mossos d’Esquadra, Creu Roja i Protecció Civil.

Aquest dijous hi va haver molta col·laboració i l’Ajuntament de Taradell agraeix la solidaritat. Segons sembla, es van pentinar uns 44 quilòmetres quadrats pels voltants de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments