Inici Actualitat Triomf plàcid del CP Taradell contra el Noia Freixenet B

Triomf plàcid del CP Taradell contra el Noia Freixenet B

0

cp-taradell-2015-16Victòria còmode aquest dissabte del Club Patí Taradell davant el Noia Freixenet a la Primera nacional catalana. Els taradellencs van guanyar 9 a 2.

Tot i continuar sense Miquel Masoliver, baixa per lesió, l’equip de Pep Rifà va resoldre amb contundència el matx. A la primera meitat el CP Taradell ja dominava per 4 gols a 1. A la segona part es va mantenir la mateixa dinàmica i el Taradell va ser molt superior al seu rival. Al final triomf per 9 a 2. Els gols van ser obra de Marc Soler, en cinc ocasions, Marçal Casadevall amb dos gols, i Marc Nuri i Albert Benito.

El CP Taradell es manté en cinquena posició, empatat a punts amb el quart classificat, a falta de cinc jornades pel final de lliga.