Inici Actualitat La Residència Vilademany celebra el 20è aniversari

La Residència Vilademany celebra el 20è aniversari

0
COMPARTIR

actes-20-anys-residencia-taradell3

Aquest dissabte al matí els residents del centre d’atenció van poder gaudir amb la visita dels gegants de Taradell, en Guillem de Montrodon i la Tiburgeta.

actes-20-anys-residencia-taradell2L’activitat es va complementar amb la presència dels bastoners de l’Esbart dansaire Sant Genís. Aquests van animar la matinal amb balls de bastons que van fer les delícies dels residents. També hi va haver la presència de Ràdio Taradell, que de 10 a 2 del migdia va emetre la programació dels dissabtes des de la Residència amb protagonistes del mateix centre assistencial, com en Jaume Caralt, el taradellenc de més edat al municipi. El diumenge a la tarda hi va actuar Tastet de Gospel.

Les activitats continuaran el proper dissabte 16 d’abril amb una demostració de zumba a càrrec de l’EAS Taradell i el dissabte 30 d’abril amb un concert de la Coral Vilademany (11:30h), una arrossada pels usuaris, familiars i personal del a Fundació (13:30h) i un ball a càrrec de l’Orquestra Gerunda (16h).

actes-20-anys-residencia-taradellUna àmplia oferta de serveis

La Residència Vilademany va iniciar la seva activitat l’1 d’abril de 1996 amb la posada en marxa dels habitatges tutelats. Actualment, ofereix 12 places en habitacions equipades amb cuina i bany individuals, i 10 en pisos d’1 o 2 habitacions.

Al mes de febrer del 2000, es va posar en funcionament el Centre de Dia per a gent gran, per ser ben atesa aquelles hores del dia en què els seus familiars no poden estar per ells. Compta amb 40 places.  L’any 2006 es va inaugurar el nou servei de residència assistida, pensat per aquelles persones que necessiten un grau d’atenció superior als admesos en els habitatges tutelats. Compta amb 60 palces. També s’ofereix la possibilitatd’ús del menjador social amb 30 places per a aquelles persones que en volen fer ús, amb la finalitat de garantir una alimentació equilibrada i adequada per l’edat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments