Inici Actualitat Derrota clara de la UD Taradell al camp del Sant Feliu de...

Derrota clara de la UD Taradell al camp del Sant Feliu de Codines

0
COMPARTIR

ud-taradell-sant-feliu-codines-20152El Tercera Catalana de la UD Taradell va perdre aquest diumenge al matí de forma clara al camp del Sant Feliu de Codines. Els taradellencs van caure per 4 gols a 0.

L’equip taradellenc presentava moltes baixes i absències en aquest partit, la majoria d’elles per lesió. Després de tres triomfs consecutius, el matx va trencar la ratxa. El partit va començar malament, ja que al minut 10 els locals ja es van avançar al marcador.

La clau va arribar just abans del descans i l’inici del segon temps. A dos minuts per la mitja part, el Sant Feliu de Codines va fer el 2 a 0 i als deu minuts del segon temps va arribar el 3 a 0 que sentenciava el partit. El definitu 4 a 0 va arribar al minut 60. El Taradell no va fer un bon partit i ara haurà de mirar de sumar els tres punts del partit ajornat contra el Torelló. Els 60 minuts que falten es jugaran aquest dijous a partir de 3/4 de 9 del vespre amb un 2 a 0 a favor dels taradellencs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments