Inici Actualitat La Biblioteca posa en marxa un espai per a famílies amb infants...

La Biblioteca posa en marxa un espai per a famílies amb infants de 0 a 3 anys

0
COMPARTIR
Racó d'en Tià de la Biblioteca de Taradell

Racó d'en Tià de la Biblioteca de Taradell

Amb el nom d’El racó d’en Tià la Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell ha posat en marxa un espai per a famílies de 0 a 3 anys. Aquest punt està ubicat en l’espai de l’àrea infantil de la mateixa biblioteca i funcionarà cada dimecres d’1/4 d’11 del matí fins a les 12 del migdia.

raco-tia-biblioteca-taradell2L’objectiu és que els infants puguin jugar i relacionar-se amb altres infants de la seva edat mentre els pares comparteixen l’experiència i debaten sobre l’educació dels seus fills. Està pensat per a infants que no vagin a l’escola bressol i estiguin acompanyats pel pare, la mare o els dos (també poden ser avis). La iniciativa, de moment, ha començat amb la participació de 18 famílies.

Fins ara s’ha fet una sessió on, després de les presentacions i esmorzar, es va realitzar una activitat manual conjunta, presentar el racó de llibres per a mares i pares de la biblioteca i acabar amb una ronda de cançons. A partir d’ara, cada dimecres s’abordarà una temàtica d’interés. La pròxima versarà sobre el tema de la son i dormir dels infants.

La iniciativa es fa conjuntament amb la Mancomunitat La Plana i l’Ajuntament de Taradell i funcionarà fins l’1 de juny. L’espai estarà gestionat per la mestra i bibliotecària taradellenca, Laura Pujols, la treballadora social, Alícia Cano, i l’educador, Agustí Bancells.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments