Inici Actualitat Triomf amb remuntada del CP Taradell a la pista del Sant Just

Triomf amb remuntada del CP Taradell a la pista del Sant Just

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2016Victòria per 2 a 4 del Club Patí Taradell aquest dissabte a la Primera nacional catalana. Els taradellencs van saber remuntar un 2 a 0 en contra per endur-se el triomf davant del Sant Just.

El partit va començar amb molt de respecte per part dels dos equips. Això va fer que la prudència fos la protagonista en els primers minuts. A falta de tres pel descans el CP Taradell va desaprofitar un penal a favor. I quasi en la jugada següent va arribar l’1 a 0 pels locals en una altra pena màxima. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la represa va arribar la reacció del CP Taradell. Només començar, però, en els primers segons va arribar el 2 a 0 en un xut desviat per un jugador local. Al minut 4 va arribar el 2 a 1 obra de Marc Soler. El domini taradellenc es va traduir en l’empat a 2 al minut 8, gràcies a un gol de Pau.

I en el minut següent va arribar la remuntada. Marçal va aprofitar un penal per capgirar el marcador amb el 2 a 3. A partir d’aquí el joc es va tranquil·litzar i el CP Taradell va sentenciar a falta de sis minuts. Marc Soler va fer el 2 a 4 a passada d’Albert Benito. Fins al final els taradellencs van gaudir de dues faltes directes que no van aprofitar per ampliar el marcador.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments