Inici Actualitat La UD Taradell surt del descens en guanyar contra el Balenyà At.

La UD Taradell surt del descens en guanyar contra el Balenyà At.

0
COMPARTIR

ud-taradell-balenya-2016

Tercer triomf consecutiu de la UD  Taradell a la Tercera Catalana. El 2 a 0 d’aquest dissabte a la Roureda contra el Balenyà At. suposa sortir del descens i un pas molt important en la lluita per la permanència.

Tot i això el partit no va ser gens fàcil. En els primers minuts els visitants van estar millor i van tenir millors ocasions per avançar-se en el marcador. Però no ho van aprofitar i es van trobar amb les bones intervencions de Nil. Cap a la mitja hora va canviar la tònica i després de reclamar un penal, els taradellencs van veure com unes mans dintre l’àrea eren penalitzades per l’àrbitre. Tala al minut 40 va fer l’1 a 0. Abans del descans Canó va estar a punt de fer el segon en una vaselina massa alta.

A la segona part, els taradellencs van sortir millor i van portar més perill. Tot i això, no van saber tancar el partit. L’ocasió més clara va ser pel Taradell en un xut de Carrillo al travesser que Plade va estar a punt d’aprofitar en el rebuig. Al minut 85 en un contraatac, Donaire va fer el 2 a 0 definitiu plantant-se davant del porter.

Victòria vital que permet sortir del descens al Taradell amb un punt d’avanatge i un partit pendent, que es jugarà el 14 d’abril contra el Torelló i que els locals dominaven 2 a 0 al minut 32.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments