Inici Actualitat Trenquen els vidres de diversos vehicles en diferents punts de Taradell

Trenquen els vidres de diversos vehicles en diferents punts de Taradell

0
COMPARTIR
Foto: @CaniegoSergi
Foto: @CaniegoSergi
Foto: @CaniegoSergi

Entre dimars i dimecres diferents vehicles aparcats a Taradell han estat objecte del vandalisme o robatori. Els propietaris s’han trobat els seus cotxes amb els vidres trencats. I l’acció no ha estat en un punt concret sinó en diversos punts, alguns d’ells força allunyats.

Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, només s’han presentat tres denúncies per robatori, però tenen constància de vuit fets. De moment, els Mossos estan investigant els fets, però apunten que “és un fet aïllat” que hauria fet una mateixa persona i que no s’ha de crear alarmisme. També expliquen que feia molt temps que no passava.

Tot i això, alguns dels afectats han expressat que ja han patit, en més d’una ocasió, com els trencaven els vidres dels parabrises.

Els últims trencaments de vidres es van situar en punts com el Passeig Sant Genís, el carrer Ramon Pou o el carrer dels Teixidors. Tot i que des de Taradell.com, també hem pogut saber que alguns fets s’haurien produït en punts com l’inici del carrer de la Font, la zona de Ca l’Iglesies o, fins i tot, al barri de Sant Miquel. Suposadament s’haurien produït tots ells durant la nit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments