Inici Actualitat El Cicle de concerts de Santa Llúcia es trasllada a l’església de...

El Cicle de concerts de Santa Llúcia es trasllada a l’església de Taradell

0
COMPARTIR

nits-musicals-santa-llucia2014-ultim4

Ja es va fer en la segona edició i en aquesta tercera es torna a repetir l’experiència. El Cicle de concerts de música dels Amics de Santa Llúcia programarà aquest diumenge un concert a la Capella del Santíssim de l’Església de Sant Genís. Serà el tercer concert de l’edició d’enguany i comptarà amb un duo d’arpa i flauta.

Amb la interpretació d’obrtes de Rossini, Debussy, Lauber, Ravel o Piazzola el concert anirà a càrrec de Christian Farroni a la flauta i Magdalnea Barrera a l’arpa. El concert començarà a les 6 de la tarda de diumenge. Aquesta no és la segona vegada que s’aprofita la parròquia de Sant Genís, ja que en la primera edició es va fer la cloenda del cicle a la nau central del temple taradellenc.

Com sempre la venda d’entrades tindrà lloc mitja hora abans de l’inici del concert.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments