Inici Actualitat L’Esbart Sant Genís celebra la 36a Festa del Soci aquest diumenge

L’Esbart Sant Genís celebra la 36a Festa del Soci aquest diumenge

0
COMPARTIR

festa-soci-esbart-2015

Aquest diumenge 3 d’abril l’Esbart dansaire Sant Genís celebra la seva festa anual amb activitats durant tot el dia. La Festa del Soci arriba a la 36a edició i començarà a les 12 del migdia amb una cercavila amb ball de bastons on hi participaran tots els dansaires, grans i petits.

La festa també comptarà amb una arrossada al migdia al Centre cultural Costa i Font. Els tiquets es poden comprar a Can Vilaró. Serà l’acte previ a la tradicional roda d’esbarts infantils i juvenils, oberta a tot el públic. Enguany hi participaran els esbarts de Rocasagna de Gelida, Dansajove de Navàs, Queralt de Berga i els dansaires taradellencs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments