Inici Actualitat El CP Taradell diu adéu a l’ascens perdent a casa contra el...

El CP Taradell diu adéu a l’ascens perdent a casa contra el Caldes B

0
COMPARTIR

cp-taradell-2015-16La derrota d’aquest dissabte del CP Taradell ha estat definitiva. L’ascens no serà possible aquest any per als taradellencs. Tot i que no és matemàtic, sí que és pràcticament inabastable, ja que resten set jornades i l’equip de Pep Rifà està a deu punts del líder (té un partit més), l’únic que pujaria.

I és que aquest dissabte els taradellencs van perdre per 4 a 5 contra el Caldes B. Els visitants, només començar, es van avançar. Tot i això el Taradell va ser capaç de remuntar i capgirar el marcador. Però, el Caldes va tornar a empatar ràpidament.

Amb 2 a 2 es va arribar al descans. Al segon temps va seguir la mateixa tònica d’intercanviar de cops, però amb poca fortuna per part del CP Taradell. Els errors van acabar passant factura i el Caldes es va endur la victòria.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments