Inici Actualitat La taradellenca Mireia Munmany esdevé la primera doctora industrial en Humanitats

La taradellenca Mireia Munmany esdevé la primera doctora industrial en Humanitats

1
COMPARTIR

Mireia-MunmanyLa taradellenca Mireia Munmany va convertir-se la setmana passada en la primera doctora industrial de l’àmbit d’Humanitats del sistema universitari català. Munmany va presentar la seva tesi titulada ‘Gestió del patrimoni literari català femení. Conceptualització i proposta d’anàlisi’, dins del Programa de Doctorat en “Traducció, gènere i estudis culturals”. La tesi ha estat dirigida per la Dra. Pilar Godayol (UVic) i la Dra. Montserrat Comas (Biblioteca Víctor Balaguer i Espais Escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català).

Segons la Universitat de Vic, és una tesi pionera sobre la gestió del patrimoni literari català des d’una perspectiva de gènere i evidencia la importància de la gestió per posar el patrimoni literari a l’abast de la societat. També crea un model de valorització del patrimoni literari, que s’ha aplicat a tres autores: Caterina Albert, Maria Àngels Anglada i Maria-Mercè Marçal.

El tribunal va atorgar a la tesi la qualificació d’Excel·lent amb la menció cum laude.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

1 Comment
més nou
més antic més votat
Inline Feedbacks
View all comments
Antoni Pladevall i Arumí
Antoni Pladevall i Arumí
21 març 2016 13:26

Moltes felicitats, Mireia. La màxima qualificació acadèmica corona el teu esforç.