Inici Actualitat S’obren les inscripcions per al curs de monitors de lleure infantil i...

S’obren les inscripcions per al curs de monitors de lleure infantil i juvenil

0
COMPARTIR

cartell-Curs-monitors-2016Fins l’1 d’abril es pot fer la inscripció per al curs de monitor d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil, que organitza la Mancomunitat La Plana, juntament amb els ajuntaments de Balenyà, El Brull, Malla, Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell, Tona i Viladrau.

Per als alumnes d’aquests municipis el curs està subvencionat en un 70%. Tindrà lloc durant els caps de setmana des del 9 d’abril fins al 4 de juny, els dissabtes de 9 del matí a 2 del migdia i de 2/4 de 4 de la tarda a 8 del vespre a Can Licus de Tona.

La inscripció es pot fer al Puntal de Taradell. A través d’aquet curs s’obté la titulació oficial de la Direcció General de Joventut, la qual és l’única titulació autoritzada per a desenvolupar tasques en activitats de lleure infantil i juvenil (casals, cases de colònies, ludoteques, equipaments esportius i educatius, etc.) d’acord amb la normativa vigent.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments