Inici Actualitat Taradell rebrà 82.000 euros de la Diputació de Barcelona per a plans...

Taradell rebrà 82.000 euros de la Diputació de Barcelona per a plans d’ocupació

0
COMPARTIR

taradell-panoràmica

La Diputació de Barcelona va anunciar a finals de setmana passada que destinarà als municipis de la demarcació 30 milions d’euros al nou programa complementari de foment de l’ocupació i de suport a la integració social. A Taradell li suposaran uns 82.500 euros.

Les quantitats que podria rebre cada ajuntament s’han calculat en base a xifres d’atur i nombre d’habitants. Segons l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, “una part molt important ha de ser per persones amb risc d’exclusió”. Però comenta que falta saber en quins àmbits i línies es distribueixen els diners per decidir com s’executaran. Verdaguer també afirma que “ja portàvem la idea de crear alguns llocs de treball per a persones amb risc d’exclusió, però encara no sabem quines línies s’obren a part d’aquesta”.

El programa de la Diputació de Barcelona compta amb dues línies de suport. Una per als clàssics plans d’ocupació destinats a persones a l’atur. I una altra per a a contractar persones en risc d’exclusió social a través d’empreses d’inserció sociolaboral o entitats del tercer sector, o possiblement a través de serveis socials municipals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments