Inici Actualitat Segona posició de Jordi Povedano en bicitrial a Les Masies de Roda

Segona posició de Jordi Povedano en bicitrial a Les Masies de Roda

0
COMPARTIR

bicitrial-masies-roda-2016

Les Masies de Roda va acollir aquest diumenge la tercera prova puntuable per a la Copa Osona de trial en bicicleta. Jordi Povedano va aconseguir l’únic podi taradellenc. Ho va fer en la categoria aleví amb la segona posició. A la classificació general té opcions de podi, ja que ocupa la quarta posició, empatat amb el tercer.

Els participants havien de superar cinc zones en dues voltes amb forts pendents i grans blocs de roca, en una prova molt tècnica.

Cal destacar també la quarta posició en la categoria elit de Jordi Araque (5è a la general), la vuitena posició de Jordi Tulleuda (8è a la general) i l’onzena de Guillem Oliver (5è a la general) en infantil, la vuitena posició de Marc Codina (7è a la general) i la catorzena de Guillem Tulleuda (17è a la general) en principiant. Finalment, Marc Serra (12è a la general) va ser tretzè en Open Blanc.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments