Inici Actualitat Empat del CP Taradell a la pista del Ripoll

Empat del CP Taradell a la pista del Ripoll

0
COMPARTIR

recurs-cp-taradell-2015Empat a 2 aquest dissabte del Club Patí Taradell a la pista de l’HC Ripoll. Els taradellencs no van aprofitar l’ensopegada del líder l’Alpicat, que també va emptar a la pista del Tona.

Els taradellencs sempre van anar a remolc en el marcador. El Ripoll es va avançar en els primers minuts de la primera part. Tot i això abans del descans van aconseguir posar l’1 a 1. A la segona part es va seguir la mateixa tònica, ja que els locals, de nou, es van avançar. I no va ser fins a pocs minuts del final quan el CP Taradell va aconseguir l’empat a 2, que ja no es mouria més.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments