Inici Actualitat 26 alumnes de l’INS Taradell són d’intercanvi al municipi francès de Contres

26 alumnes de l’INS Taradell són d’intercanvi al municipi francès de Contres

0
COMPARTIR

ins-taradell-intercanvi-frança-2016

Per tercer any consecutiu l’INS Taradell fa un intercanvi cultural amb el municipi francès de Contres. Un total de 26 alumnes de 4t d’ESO són des d’aquest cap de setmana i fins divendres vinent al departament francès del Loir et Cher, al centre del país.

Els alumnes s’allotgen en famílies de la zona i, a banda de participar en algunes classes en un institut francès, també realitzen activitats i sortides culturals. Està previst que visiten el castell de Chambord i que aquest dimarts estiguin de visita a París. L’intercanvi es complementarà amb la tornada de la visita a Taradell, que tindrà lloc del 20 al 28 d’abril.

ins-taradell-intercanvi-frança-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments