Inici Actualitat Valuós triomf per la mínima de la UD Taradell contra La Garriga

Valuós triomf per la mínima de la UD Taradell contra La Garriga

0
COMPARTIR

ud-taradell-la-garriga-2016

Victòria per un gol a zero aquest dissabte a la Roureda per part de la UD Taradell davant La Garriga. L’equip taradellenc va saber patir per sumar tres punts importantíssims en la lluita per la permanència a la Tercera Catalana.

El partit va començar molt bé per als locals que es van merèixer el gol ben aviat. Al minut 4 una jugada iniciada per Canó va acabar amb una centrada per la dreta d’Ignasi que va rematar Carrillo. Però una parada de molt mèrit del porter va evitar el gol. Quatre minuts més tard era Canó qui aprofitant una pilota llarga intentava batre el porter amb l’esquerra, però aquest enviava la pilota a córner. Acte seguit va arribar l’1 a 0 en el llançament d’aquest córner. Pilota al segon pal que la rematava Font al fons de la xarxa.

ud-taradell-lagarriga-20162El gol feia mèrits al joc dels dos equips, però va suposar un canvi de tònica. La Garriga va passar a portar el pes del partit davant un Taradell ben posicionat i molt concentrat en defensa. Després d’uns minuts sense res a destacar, al minut 32 va arribar una jugada clau. Pilota en profunditat per Ignasi que era objecte de penal, però l’àrbitre es desentenia de la decisió. Fins al 43 no va arribar la primera arribada en perill dels visitants. Va ser una falta lateral rematada de cap de forma desviada.

La segona part va començar amb un xut massa alt de Canó des de la frontal i un xut centrat dels visitants que obligaven a intervenir Nil. L’ocasió més clara dels visitants va arribar al minut 56. En una falta frontal la pilota no es convertia en gol gràcies a la parada de Nil i el pal.

El Taradell es va dedicar a conservar l’avantatge i buscar sorprendre al contraatac. I va tenir la sentència al minut 78 quan una falta lateral acabava en un xut des de la frontal que arribava als peus de Tala, que a l’interior de l’àrea cedia per Canó i aquest va estar a punt de superar el porter.

Fins al final cap ocasió i només pilotes penjades dels visitants que van buscar l’empat a la desesperada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments