Inici Actualitat Jòdul imparteix una jornada sobre sistemes i tècniques de rehabilitació d’edificis

Jòdul imparteix una jornada sobre sistemes i tècniques de rehabilitació d’edificis

0
COMPARTIR

jornada-jodul-20162

La Delegació d’Osona del Col·leig d’Arquitectes de Catalunya va acollir aquest dimecres a la tarda la jornada professional sobre ‘Sistemes i productes aplicats a la rehabilitació-Ceràmica de gran format’, organitzada per l’empresa taradellenca de distribució de materials per a la construcció Jòdul, juntament amb el Col·legi d’Arquitectes i el Col·legi d’Aparelladors.

La sessió, que va comptar amb una quarantena de participants, va servir perquè diversos professionals i representants d’empreses expliquessin diferents tècniques aplicades en obres de reparació, rehabilitació o de millora del comportament energètic dels edificis. Sobretot, centrat en la col·locació de ceràmica de gran format per a paviments i revestiments, com millorar la impermeabilització o l’aïllament tèrmic i acústic, entre d’altres. 

jornada-jodulEls tècnics de cada empresa participant van aportar els criteris d’ús de cada producte per aconseguir les màximes prestacions i la més alta qualitat en el resultat. Al mateix temps es van fer demostracions pràctiques d’aplicació de porcel·làncis de gran format, per exemple.

La jornada de formació anava dirigida especialment a arquitectes, aparelladors, interioristes, constructors, tècnics i altres professionals interessats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments