Inici Actualitat Taradellencs a la lliga intercomarcal per equips de tennis taula

Taradellencs a la lliga intercomarcal per equips de tennis taula

0
COMPARTIR

unai-luque-tennis-taulaAquest dissabte passat es va fer a Vic la segona jornada de la lliga escolar per equips de la temporada. En la categoria benjamí amb la participació de l’Unai Luque a l’equip del TTI benjamí, van aconseguir una victòria contra el TT Torelló en el darrer partit del matí. L’Unai va guanyar un dels seus partits. Tot i quedar quarts a la classificació ho van fer molt bé.

En la categoria aleví-infantil en aquesta jornada van millorar els resultats de la primera on van perdre 2-3 amb el TT Ripoll B, van guanyar 3-2 al TT Ripoll C i van acabar perdent amb el TT Torelló B 1-4. La darrera jornada d’aquesta categoria serà el dia 9 d’abril a Ripoll.

D’altra banda, aquesta setmana comença la Copa Primavera 2016 amb la participació de dos equips del TT Mont-rodon. Aquest dissabte es farà la fase de grups i la següent la fase final. L’equip A jugarà a Sant Quirze de Besora, mentre que l’equip B jugarà a Taradell a partir de les 3 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments