Inici Actualitat Taradell commemora el Dia Internacional de la Dona parlant de la lluna

Taradell commemora el Dia Internacional de la Dona parlant de la lluna

0
COMPARTIR

dia-dona-2016

Taradell no falla a la cita per commemorar el Dia Internacional de la Dona. Aquest dimarts al vespre es va fer l’acte més institucional amb la lectura del manifest reivindicatiu. Com sempre va tenir lloc a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font, on una cinquantena de persones, majoritàriament dones, van participar.

dia-dona-20163Tot seguit, es va fer la xerrada “La Lluna, la gran dona esotèrica”, a càrrec de Maria del Mar Tort. Aquí es va repassar la mitologia relacionada amb la lluna, un cost celeste que sempre ha representat la feminitat.

Cal destacar que durant tot el dia alguns carrers del poble van canviar de nom amb uns cartells que simulaven plaques identificatives amb el nom de diverses dones que han destacat per la seva trajectòria o llegat.

Els actes es clouran aquest dissabte 12 de març amb la 9a Mostra de cuines del món, que tindrà lloc a la sala gran del Centre cultural Costa i Font a partir de les sis de la tarda. Allà s’hi podrà degustar gastronomia de diferents països del món.

dia-dona-20162

dia-dona-20164

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments