Inici Actualitat Dissabte Taradell acull un taller sobre com educar per a pares i...

Dissabte Taradell acull un taller sobre com educar per a pares i mares

0
COMPARTIR

cartell-taller-pares-i-mare-educar-sense-cridar-2016El Centre Obert el Puntal de Taradell ha organitzat per aquest dissabte 12 de març el taller “Educar sense cridar” impartit per l’educadora Alba Castellví. Aquesta activitat vol donar estratègies i instruments als pares i mares per educar amb serenitat i coherència, treballat aspectes pràctics per no haver d’arribar a cridar als fills i filles.

Entre els temes que s’hi treballaran hi haurà per exemple: la tranquil·litat dels adults, la responsabilitat dels infants i joves, el fomentar i extingir conductes, la coherència i la fiabilitat, com dir “no” i resistir amb serenitat, etc. També es faran alguns exercicis pràctics que permetran aprendre a posar en funcionament el que s’ha plantejat.

El taller tindrà lloc al Centre Obert el Puntal a les 10 del matí i fins la 1 del migdia. Cal confirmar assistència el Centre Obert el Puntal de dilluns a divendres de 3 a 8 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments